Ship Install

Restauratie Heusden gem Heusden
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Scheepswerf 1 Kaart
Plaats
5256 PL  Route Heusden gem Heusden
Telefoon
0416 665 335
Fax
0416 665 336
E-Mail
info@shipinstall.nl
Facebook
ShipInstall
Website

Informatie

Montage, reparatie en onderhoud aan uw jacht Al 15 jaar verzorgen wij de bouw en afbouw van jachten en beroepsvaartuigen. Wij zijn gespecialiseerd in het complete onderhoud van jachten en bieden een uitstekende storingsdienst. Ook brengen wij uw jacht graag terug in nieuwstaat door het uitvoeren van een refit. Van airconditioning tot centrale verwarming, van sanitaire voorzieningen tot GPS en van navigatie tot satelliettelefonie: wij verzorgen het graag voor u! Onze goed opgeleide medewerkers helpen u met een snelle en secure installatie. Wij onderhouden uw jacht graag, in Heusden of bij u op locatie. Bovendien bieden wij u graag onze uitstekende service door heel Europa! Wij zijn gecertificeerd dealer van een groot aantal professionele maritieme A-merken: Webasto, Raymarine, Mastervolt, FirePro, Whisperpower, Cruisair, Simrad, B&G, Flir en Post Marine Heating. Waar u ons ook voor inschakelt, op onze werkplaats in Heusden of bij u op locatie: wij rusten uw schip volledig uit, lossen het probleem voortvarend op en leveren vakwerk. Kortom: wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden, proactief en servicegericht! Ship Install is dealer/distributeur van een groot aantal maritieme A-merken, voor u geïnstalleerd en onderhouden door goed opgeleide en ervaren medewerkers: bekijk onze website voor een overzicht: www.shipinstall.nl. Wij zijn dealer van Webasto, Raymarine, Mastervolt, FirePro, Whisperpower, Cruisair, Simrad, B&G, Flir en Post Marine Heating. Waar u ons ook voor inschakelt, op onze werkplaats in Heusden of bij u op locatie: wij rusten uw schip volledig uit, lossen uw probleem voortvarend op en leveren vakwerk. Wij kunnen uw schip onder andere voorzien van: Airco | Elektra | Koelkast | Marifoon | Navigatie | Radar | Sanitair | Televisie | Verlichting | | Verwarming | WIFI Bezoek onze website of neem telefonisch of per mail contact met ons op voor de uiteenlopende mogelijkheden.

Ship Install is gevestigd op Scheepswerf 1 . Het volgende wordt aangeboden: Restauratie In Heusden gem Heusden zijn er 2 andere Restauratie. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Begane grond, (Af)bouwen beroepsvaartuigen, (Af)bouwen van jachten, Installatiewerk vaartuigen, Jachtbouw, Scheepselektra, Scheepsbouw.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Ship Install

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Restauratie
0416665335 0416-665-335 +31416665335

Kaart Scheepswerf 1

Loading map...